понедељак, 10. октобар 2016.

Из књиге "Краљевство Словена" аутора Мавра Орбинија - цар Владан

Прва слика је из књиге "Краљевство Словена" аутора Мавра Орбинија из 1601.године а друга из књиге "Storia civille ed ecclesiastica della Dalmazia, Croatia e Bosna" Antonio Locatelli, Venezia 1775.
У краљевству Словена пише како је цар Владан(568-590) видео велики број људи чији је језик био исти као и његов.Почели су да причају међусобно и установили да ту има више народа,да су то Готи,Словени и Бугари,да су сви пагани и да су сви говорили истим језиком.П.С.Цар Владан је дозволио овим људима да се населе у доњем подунављу.
У другој књизи пише како су Бугари тражили,и како би волели, да буду примљени у то краљевство(Ради се о краљевству цара Владана) и да би тако краљевство могло да прошири своје границе на северу.












Најлакши начин до зараде на интернету икада:





Из Ватиканске библиотеке - Св.Јероним изумитељ Илирског алфабета

Ова књига из Ватиканске библиотеке такође потврђује наша досадашња писања,да је Св.Јероним изумитељ Илирског алфабета познатијег као глагољица,и да је то заправо Српски алфабет.









Најлакши начин до зараде на интернету икада:




Књига из Ватиканске библиотеке,део где се говори о Илирском језику


-Илирски језик је Словенски
-Илирским језиком говоре,и служе се Илирским алфабетом Бохеми-Чеси,Бугари,Хрвати,Далматинци,Гепиди,Лужичани(Лужички Срби),Македонци,Молдавци,Морављани,Ободрити-Бодрићи,Охулићи,племена у Панонији,Полабљани,Полони-Пољаци,Померани,Руги,Рутени,Срби и други
-Наводи се да је Ћирило Србин










Најлакши начин до зараде на интернету икада:




Књига из Ватиканске библиотеке,о Илирском алфабету


-Илирски алфабет осмислио је Ћирило
Тај Илирски алфабет заправо је Српски







Најлакши начин до зараде на интернету икада: